Update weer terug in Nederland

Alweer ruim 3 maanden zijn we terug in Nederland. Ook hier vliegt de tijd.

Het weer speelt niet altijd mee hier moeten we zeggen. We moeten echt nadenken wanneer we voor het laatst een hele dag lang een strak blauwe lucht hebben gezien…. maar ja dat is Nederland zullen we maar zeggen. Ook raken we alweer gewend aan de temperaturen….Maar we genieten natuurlijk ook weer van het wisselen van de seizoenen.

Druk hebben we het gehad met ons plekje vinden. Wonen op de boot, wonen in Utrecht of wonen in Venlo. Deze laatste weken hebben we veel op en neer gereisd. Nu ziet het er naar uit dat we ons een aantal maanden in Utrecht zullen vestigen, omdat we allebei weer aan het werk zijn, waarvoor dit de meest handige locatie is.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.